Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Производство и сертификация Yerba Mate  (Прочитано 53324 раз)

Description:

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #79 : 20 Сентября 2014, 15:45:21 »
да обычная упаковка. какой вариант закажут, такой и напечатают. немножко смешно по поводу фейка: производитель-то мельче не придумаешь...кто о нем знает, кроме односельчан и буйных амеро-европейских органиков?)


Тоді з точки зору маркетингу це якось дивно. Кожен бренд привчає споживачів реагувати на власні упаковки, як Павлов привчав свою собаку реагувати на подразники. Пачку змінюють лише в тому разі, коли потрібно оновити інтерес покупця до товару. У такому разі в рекламах починають розказувати про свіжу круту упаковку з купою захисних шарів і високим рівнем герметичності.

Виникає запитання: кому, як не замовникам з інших країн (яких у пості вище я назвав "регіональною продукцією"), цікаво замовляти жербу в іншій упаковці? Мене якось такі дії відволікають і трохи насторожують. Наприклад, пересипки "Тукана" і "Анни Парк" в іншу "оригінальну" тару, що здійснює "Ecomate". Де підтвердження, окрім "чесного слова", що той "Тукан" і "Анна Парк" відповідають прототипу?

От форум говорить у сусідній темі про кардинальні зміни в смаку "Піпоре". Так "Піпоре" упаковки не розмножує, тож вирахувати, кому висувати претензії, неважко. А якби на ринку було два, три, чотири види його пачок? Тоді б усі матемани шукали шило в сіні, згадавши і про регіональних замовників, і про фейки, правда вже не з легкою усмішкою, а іронічною й обуреною посмішкою. А так, забанили "Піпоре" і все :)

До того ж, якщо "производитель-то мельче не придумаешь...кто о нем знает, кроме односельчан и буйных амеро-европейских органиков", то тим більше, який сенс йому змінювати упаковку? Це воно треба, маленькому підприємству паритися про зміну пачки? Засипали в картонову коробку без розпізнавальних позначок, продали - і всі раді. Мовляв, і так нормально. ;D

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #78 : 11 Сентября 2014, 11:25:57 »

Гм, я вже хочу продегустувати цю маловідому марку. :yerbadrinker: А виготовляє її, виявилося, й не такий уже й підпільний бренд. Навіть навпаки - "Establecimiento Imhof S.R.L.". А-я-яй, так це ж виробник знаної "Буен Дії" ("Buen Dia")! Окрім цієї лінійки, він також продукує і вищезгадану "Misionense". А ще... Щось дуже пачка нагадує... здогадайтеся яку пташку (див. прикріплений файл "brasita de fuego"). ]:D :vspomnil:


Тема плавно переходит в "Ларису Иванну"  ;) ;D :yerbamigos:
я прочитав это тоже захотел её  :porvu:
« Последнее редактирование: 11 Сентября 2014, 11:35:42 от Cebador »
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #77 : 11 Сентября 2014, 02:48:24 »
Давно мене цікавила тема про те, які саме перевірки проходить вже розфасована жерба. Натрапив на сайт цікавого, але маловідомого бренду під назвою "Misionense". І де це його виготовляють? Важко здогадатися, чи не так? ;D

Так от. Хоч цей бренд і не розповсюджений, але виробник хвалиться міжнародним стандартом якості ISO 9001, який дістався його жербі. Щоб отримати право малювати притаманний цьому стандарту значок на пачках, траву на спеціальній апаратурі перевіряють за такими основними показниками: вологість, вага, зовнійшній вигляд і склад мольєнди. Виробник обіцяє постійну якість смаку.

Гм, я вже хочу продегустувати цю маловідому марку. :yerbadrinker: А виготовляє її, виявилося, й не такий уже й підпільний бренд. Навіть навпаки - "Establecimiento Imhof S.R.L.". А-я-яй, так це ж виробник знаної "Буен Дії" ("Buen Dia")! Окрім своєї відомої лінійки, саме він і продукує вищезгадану "Misionense". А ще... Щось дуже пачка нагадує... здогадайтеся яку пташку (див. прикріплений файл "brasita de fuego")? ]:D :vspomnil:
« Последнее редактирование: 11 Сентября 2014, 14:51:44 от DIaMONd88 »

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #76 : 11 Сентября 2014, 01:59:06 »
а вот канчада на складах аквантадоры:


Саму канчаду, правда, ми тут не побачимо. Бо канчада - це грубо порізаний падуб після термообробки. А от процес витримки (естасіонам'єнто), який ми обговорюємо в відповідному розділі>>, тут показано.

« Последнее редактирование: 11 Сентября 2014, 02:01:14 от DIaMONd88 »

Оффлайн Drinker

  • Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Сообщений: 329
  • Лайков: 15
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #75 : 11 Сентября 2014, 00:55:25 »
а вот канчада на складах аквантадоры:

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #74 : 10 Сентября 2014, 05:04:15 »
Свіжий ролик від INYM про виробничий процес жерби мате. Цікаво, що мішки з канчаде проштрикують для перевірки спеціальною колбою (це можна побачити на 3:12). А ще тут показано різницю в кольоровій гамі трави з різним ступенем барбакуа, кількома кадрами продемонстровані дегустація в цеху і наклеювання акциз.

Виробництво має красивий і технологічний вигляд, на високому рівні! :vladoshki: Особливо в порівнянні з кліпами жерба-заводів, які я переглядав до цього. :vspomnil: Цікаво, що це за підприємство (продакт-плейсмент у відео теж не проґавили, чим дехто спеціально чи випадково зловживає :)).  

« Последнее редактирование: 10 Сентября 2014, 05:10:34 от DIaMONd88 »

Оффлайн Drinker

  • Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Сообщений: 329
  • Лайков: 15
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #73 : 31 Августа 2014, 01:54:35 »
нашёл ролик о особенностях бразильского производства ерва-мате:

« Последнее редактирование: 31 Августа 2014, 18:26:47 от Cebador »

Оффлайн Drinker

  • Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Сообщений: 329
  • Лайков: 15
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #72 : 21 Мая 2014, 02:46:14 »
ещё наглядная иллюстрация производственного цикла от Пипоре:


Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #71 : 12 Мая 2014, 15:53:35 »
;D а я вот вроде бы на мате ру читал что в отличие от чая настоящий мате собирают только вручную даже промышленные марки и только развесной опырскивают чемто листья и они сами осыпаются и якобы комбайнов на них ещё таких хитрых не придумали  ;D а  тут на тебе пожалуйста  уборочная страда идёт полным ходом и всё по взрослому ;D


На сторінці "Аманди" в соцмережі теж опублікували матезбиральний комбайн.


Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #70 : 05 Февраля 2014, 18:44:28 »
Весь производственный цикл Pipore в сопровождении известной аргентинской топ-модели Ingrid Grudke:


Після побаченого на 4 хв 35 с. любителі Піпора не можуть бути впевнені, що купують потрібний підвид цієї марки. ;D

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #69 : 04 Февраля 2014, 16:10:13 »
Весь производственный цикл Pipore в сопровождении известной аргентинской топ-модели Ingrid Grudke:

"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #68 : 15 Января 2014, 01:35:28 »
Свіженький репортаж (за 13/01/2014) про виробництво єрви мате "Reiverde" в Бразилії. Музичка на їхніх ресурсах, очевидно, - національна фішка, бо це вже другий бразильський мате-сайт, де я помічаю пісенний супровід.

На відео показане як промислове виготовлення трави, так і маленьке фермерське підприємство.

http://reiverde.com.br/



« Последнее редактирование: 15 Января 2014, 01:39:55 от DIaMONd88 »

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #67 : 30 Декабря 2013, 13:43:27 »
Зустрів у мережі раритетну листівку, на якій зображено один із етапів заготівлі жерби мате. Цікаво, що люди роблять на фото: зважують чи то підважують зібраний падуб парагвайський? Які ваші версії?

наверное это такой допотопный погрузчик- там справа видимо лошадка с повозкой на которую этот тюк погрузят, чтоб вести на сушку  :reader: :porvu:
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #66 : 29 Декабря 2013, 03:12:54 »
Зустрів у мережі раритетну листівку, на якій зображено один із етапів заготівлі жерби мате. Цікаво, що люди роблять на фото: зважують чи то підважують зібраний падуб парагвайський? Які ваші версії?

Оффлайн DIaMONd88

Re: Производство и сертификация Yerba Mate
« Ответ #65 : 21 Июля 2013, 21:21:16 »
У якасці прыкладу магу прывесці прадукцыю ад Малiнас дэ ля Плата - йерба матэ Круз дэ Малта і Наблеза Гауча, якія на самой справе вырабляе добра ўсім вядомая "санеса"...І наадварот, адмоўны прыклад гэта йерба Сан Рэма ад Finca San Remo SA Віямонтэ. Вырашчаная невядома кім і вырабленая гэтак жа абы-як.

Спасибі. Ось такі приклади мені й потрібні.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15