Торт "Шимарао"Інгредієнти:- 4 яйця
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 склянки теплого молока
- 1/2 склянки олії
- 5 столових ложок просіяного мате
- 2 склянки борошна
- 1 пакетик порошку для випічки
- 1 банка(?) згущеного молока з цукром
- Кокосова стружка для посипання
Приготування:1. Змішайте разом яйця, молоко, масло, цукор і мате.
2. Покладіть суміш у миску і додайте просіяне борошно.
3. Добре перемішайте всі інгредієнти.
4. Додайте порошок для випічки й акуратно перемішайте.
5. Випікати в розігрітій духовці протягом 40 хв.
6. Витягнути, проштрикнути виделкою, змастити згущеним молоком.
7. Посипати тертим кокосовим горіхом.
-----
Bolo Chimarrão
Ingredientes:
- 4 ovos
- 1/2 xícara de açúcar refinado
- 1/2 xícara de leite morno
- 1/2 xícara de óleo
- 5 colheres de sopa de erva-mate peneirada
- 2 xícaras de farinha de trigo
- 1 sachê de fermento em pó
- 1 lata de leite condensado
- Coco ralado para polvilhar
Modo de Preparo:
1. Bata no liquidificador os ovos, o leite, o óleo, o açúcar e a erva-mate.
2. Coloque a mistura em uma tigela e acrescente a farinha de trigo peneirada.
3. Misture todos os ingredientes, mexendo bem.
4. Junte o fermento em pó e misture delicadamente.
5. Leve ao forno pré-aquecido por 40min.
6. Retire, fure com um garfo e cubra com o leite condensado.
7. Polvilhe com coco ralado.Джерело>>