Запитання до знавців. Промоніторив цю тему й помітив, що про подібне, ніби, не говорили (якщо помиляюся - дайте посилання на пости). Так от. Чи знає хтось чим відрізняється жерба, на пачках якої пишуть "terere", від простої жерби? Звертаю увагу, що йдеться не про компуести, які здебільшого промивають холодною водою, а саме про звичайну траву, на упаковках якої написано "terere". Відрізняється така жерба за наповненням, витримкою або ще якимось показниками, через які її рекомендують саме для холодного варіанту, чи це просто маркетинговий хід? І, до речі, слово "terere" пишуть не тільки на парагвайських марках, які ми дуже любимо промивати крижаною водою, а й на упаковках із бразильською й аргентинською жербою. Наприклад, "Tucangua Oroye para Terere", "Barao Terere", "Pipore terere", "GAUCHO Chimarrao (Padrao TERERE)" тощо.