sao007, на твоє конкретне запитання вичерпно відповів вище, що не ясно? Нового я в цьому випадку не додам, лише можу повторити:
Але ліпшого топіку не відшукати. Була ідея навіть створити новий. Скажімо, під назвою "Навколо світу за 80 калабас" або ж тривіальніше – "Мандри матеманів із калабасами". Одним словом, питання уже розглядалося.
Від своєї ідеології та прагення розкладати все по полицях ми ніскільки не відмовляємося. Річ у тім, що на форумі є предостатньо неточностей, залишених і ранніми (на той час необізнаними в царині мате) відвідувачами, і новітніми початківцями. Наприклад, уже не раз згадували про назву розділу
"Мочегонное ли мате?". Зрозуміло, що неправильно іменувати напій у середньому роді, однак ця назва теми слугує на ресурсі своєрідним рудиментом, який то, з одного боку, можна було б і виправити, а з іншого – якось і не хочеться.
Головне, щоб у подальшому адмін і модератори уважніше стежили за контентом,
що ми і стараємося робити. Шкода, що ти не помічаєш цих старань.
Тролинг ти заподіяв чи не тролинг, але хочу
сказати спасибі за те, що звенув увагу на неточність у цій темі. Однак ми, повторюся,
про цю неточність, як ти міг зрозуміти з наших відповідей, знаємо. PS: Идеальный админ идеального форума будет в идеальном новом мире
Ага. Як ідеться в одному відомому фільмі за участю Мерилін Монро:
"Ніхто не ідеальний".
І так,
sao007, тут усе залежить від твоєї мети. Якщо бажаєш спробувати присоромити модера/адміна (потролити, побавитися), то можеш писати про якісь неточності/помилки одразу в темах. Люб'язно просимо. Але цей варіант, як на мене, доречніший, коли певна кричуща помилка може негативно позначитися на умах незрілих матеманів. Наприклад, твердження про те, що мате потрібно заливати окропом.
А якщо бажаєш наголосити на потребі перенести якийсь пост в іншу тему (як у нинішньому випадку), то доречнішим буде цей варант:
PSPS: А конструктивные предложения в личку, да хоть даже в Чистке оффтопа, никто не отменял!
Ти ж, певно, зустрічав на сайтах опцію:
"Якщо знайшли помилку, натисніть Ctrl+..."? Особисті повідомлення – це якраз відповідник опції
Ctrl+... До речі, я вже якось пропонував додати таку виправлялку на форум.