Колеги, розкажу ще про себе, початківця...
Закінчив я таки, можна сказати, в лікарні, з серйозним гастритом
Не буду вдаватись в подробиці самого лікування.
Весь цей час, місяць, не пив єрби, ледь тримався, мріяв, позаливав усі калабаси трав'яними настойками на ромі, інколи відкривав пакет з Розою і вдихав аромат, але не більше.
Ось вже тиждень як повернувся в тему, і щасливий!
Починав обережно з 2 чайних ложечок. І ефект, і смакові якості були присутні, не кажучи вже про радість від того що тепер все буде добре
Зараз насипаю половинку мого гарбузика, це також десь 2 столові ложки, ба навіть менше.
Що можу сказати: раніше я сипав по 1/4 пакета на 300 мл (утрирую), і не відчував такого смаку, та і ефект був, м'яко кажучи, неконтрольованим.
І тепер я саме промиваю жербу, температура максимум 60, щоб одразу можна було пити. Не настоюю і хвилини, одразу п'ю.
Обережно 1 раз в день
Щодня чекаю як нагороду після важкого дня
Несамовито плюсую про труйовість церемонії.
Роза Suave так і залишилась найулюбленішою