Отже...
Не простояв гарбузик і доби, не витримав я
Злив, почистив, полотенцем полірнув.
Поміряв об'єм точно -- 120 мл.
Засипав наполовину Розою Suave. Вийшло 4 чайні ложечки (вже не 6

).
Залив водою 65 градусів (наступного разу буду взагалі 60).
Бомбілья йшла в комплекті з калабасою, низький уклін
DIaMONd88. Вперше пив через бамбукову, губи не обпікає, все супер, але вспливає при заливці! Інтуїтивно випрацював методу: тримати калабас, притискаючи бомбілью зверху вказівним пальцем.
Залив, тут же випив -- наковтався пилу, який, походу, забив бомбілью, бо вона стрибала в калабасі поки я перший раз наливав воду і ще не притискав її.
Одразу ж залив наступну -- о! Смак як у мого добре настояного "відра", а кількості інші!
Залив наступну, наступну і наступну, і т.д., не рахував (а відра я робив максимум 3 заливки).
Результат:
1. Яскраво виражений смак моєї улюбленої Suave.
2. Менша кількість сумарно випитого, при тому ж задоволенні.
3. Контрольований помірний ефект.
4. Шлунок відреагував спокійно.
Тому, подивлюсь ще в довготривалій перспективі, але походу це воно!

Дуже дякую усім хто був поряд!

Фото гарбузика в дії в атачі
