Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Amanda  (Прочитано 58018 раз)

Description: Establecimiento La Cachuera S.A

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
  • Лайков: 129
  • Yerba favorita:: La Obereña
Re: Amanda
« Ответ #125 : 07 Октября 2025, 17:06:54 »
А Вазамака можна було спостерігати на 17-річниці Клубу 27-го липня поточного року (для тих хто там був, звісно :yerbamigos:)

Спостерігати в усіх іпостасях. Зокрема – коронованих згідно з Уставом. Бо кому, як не цитованому, знати про силу такої іпостасі? ]:D
 :offtop:
Прим. модер: перше попередження за офтоп :reader:
« Последнее редактирование: 07 Октября 2025, 17:32:42 от Cebador »
Дякую Cebador'ові за те, що він – найчесніший адмін і ревний оберігач Уставу Клубу, особливо пунктів 3.2, 4.2.1, 4.2.2!

Онлайн Cebador

• Yerba favorita: Laska
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • Лайков: 989
  • Координатор Клуба
  • Yerba favorita:: Laska
« Ответ #124 : 07 Октября 2025, 16:56:43 »
Аманда: трава явно не з категорії "йерба-питло". Високий вміст кофеїну чи й не тільки змушує нирки працювати в посиленому режимі, проситься додатково вживати мінеральну воду, компоти, тощо.
Щодо "не питло" - це 100% сушить конкретно. Після споживання у лазні минулої неділі - пити бігав кілька разів (з Натурою, Ласкою та Мате & Co такого точно не спостерігалося. Проте щодо вмісту кофеїну - не сказав би що він більший за Розу чи Круз. Типовий для "швидкопрому" середній рівень (проте значно вищий за фермерські бренди :vspomnil:)

Я б і, наприклад, Vazamak'a хотів би з нами спостерігати.
А Вазамака можна було спостерігати на 17-річниці Клубу 27-го липня поточного року (для тих хто там був, звісно :yerbamigos:)
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Онлайн sao007

• Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
  • Лайков: 482
  • Yerba favorita: Reserva del Tupa
« Ответ #123 : 05 Октября 2025, 21:22:19 »
Ніхто не дасть мені Ноблезівську премію миру, але скажу кожному з них, і за бібліотекаря, і за косплеєра, і за привітного  документаліста: "Please do not shoot the pianist. He is doing his best"  :yerbamigos:
Зробимо форум великим знову!
Нацюрліх! Make Mateforum great again! І наконт прэміі - прычым абсалютна любой накіраванасці, - гэта як з Трампам, калі яна есць, дык каму яе яшчэ аддаць, як не Тау?
А што датычыцца непасрэдна Аманды...Асабіста я ніколі не адчуваў у ей вялікага ўўзроўню кафеіна. Наадварот, заўседы асацыяваў гэтую траву з нечым легкім. Як у плане смаку, так і  ў ацэнцы яе эфекту.
all phenomena are empty

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
« Ответ #122 : 05 Октября 2025, 19:44:58 »
Якби я була діючим членом Клубу, цієї війни точно не сталося б...

Так а ти повертайся! 10 постів – і ти знову в Клубі. Цікаво було би поглянути на дипломатію. А поготів – коли назріває повернення іще одного блудного сина. ]:D

Я б і, наприклад, Vazamak'a хотів би з нами спостерігати. Але йому, видко, ніхто не робить пропозицій, як іншим (але це неточно :)).
Дякую Cebador'ові за те, що він – найчесніший адмін і ревний оберігач Уставу Клубу, особливо пунктів 3.2, 4.2.1, 4.2.2!

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
« Ответ #121 : 05 Октября 2025, 19:39:33 »
Аманда: трава явно не з категорії "йерба-питло". Високий вміст кофеїну чи й не тільки змушує нирки працювати в посиленому режимі, проситься додатково вживати мінеральну воду, компоти, тощо.

А мені (без купюр) вона реально сподобалася після численних невдач із донедавна обраними промисловками.
Єдине – смак простенький.
Ну а кофеїновий удар – це, звісно, індивідуальне.

А чого б і ні? Чого б не попити Аманду з кілограмової смугастої пачки – дуже гарної, скажу я вам – під фільм, який рекомендував наш чудовий одноклубник, котрий ревно дотримується Уставу Клубу й слугує для всіх нас прикладом?
Ну і шоб двічі не вставати:
Це не моя війна, це війна Себадора. Якби я була діючим членом Клубу, цієї війни точно не сталося б...
Ніхто не дасть мені Ноблезівську премію миру, але скажу кожному з них, і за бібліотекаря, і за косплеєра, і за привітного  документаліста: "Please do not shoot the pianist. He is doing his best"  :yerbamigos:

Так я ж теж миролюбний, шаную Магатму Ґанді. :yerbamigos: Але, розумієш, коли є Устав, то він має дотримуватися, а не тишком-нишком переводитися на манівці (чи їхні ниці спроби). Коли пан Всея Адмін вносив зміни до Уставу із санкціями, Михаил Георгиевич слушно поділився своєю незгодою. Мовляв, "не тим шляхом ідемо". Але тепер, коли є Устав, перед ним усі мають бути рівними. І Координатор, за всіма логіками Всесвіту, має це схвалювати, а не протидіяти цьому!

Оффлайн Tay

• Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Лайков: 24
  • Ци
« Ответ #120 : 05 Октября 2025, 19:27:09 »
А чого б і ні? Чого б не попити Аманду з кілограмової смугастої пачки – дуже гарної, скажу я вам – під фільм, який рекомендував наш чудовий одноклубник, котрий ревно дотримується Уставу Клубу й слугує для всіх нас прикладом?
Ну і шоб двічі не вставати:
Це не моя війна, це війна Себадора. Якби я була діючим членом Клубу, цієї війни точно не сталося б...

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
« Ответ #119 : 05 Октября 2025, 17:48:34 »
А шо и ТАК можно?????

А чого б і ні? Чого б не попити Аманду з кілограмової смугастої пачки – дуже гарної, скажу я вам – під фільм, який рекомендував наш чудовий одноклубник, котрий ревно дотримується Уставу Клубу й слугує для всіх нас прикладом? ]:D

От сиджу, п'ю, уже 10(!) літрів пропив. Скоро буде передпередлавадо. Клас!

Оффлайн sivanych

• Yerba Mate Club .UА
  • Себадор
  • Лайков: 510
  • Vivimos una vez!
  • Yerba favorita:: Sol y Lluvia
« Ответ #118 : 05 Октября 2025, 16:33:38 »
Привіт усім. П'ю жербу мате Amanda Traditional. Вона в такій красивій кілограмовій пачці. Доволі смачно.
Усім рекомендую.

А ще в ній досить великий лист. :o Під "Матрицю 4" – саме те! Клас!

[на правах подвійного косплею :reader: :vspomnil:]
А шо и ТАК можно?????

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
« Ответ #117 : 05 Октября 2025, 15:03:27 »
Привіт усім. П'ю жербу мате Amanda Traditional. Вона в такій красивій кілограмовій пачці. Доволі смачно.
Усім рекомендую.

А ще в ній досить великий лист. :o Під "Матрицю 4" – саме те! Клас!

[на правах подвійного косплею :reader: :vspomnil:]

Оффлайн Vazamak

• Yerba-Куклачёв
  • Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Лайков: 8
« Ответ #116 : 04 Сентября 2025, 20:34:16 »
Неделю назад до меня наконец добралась долгожданная пачка Аманды, заказанная в марте. Долгое ожидание с лихвой окупилось вкусом этой чудесной йербы. Вообще, Аманда это одна из моих любимых марок. Но не пил её уже очень давно и, когда попробовал, испытал приятную ностальгию. Нравится в ней особая горчинка, которую в других марках нигде не встречал, а ещё хочу отметить большое количество заливок, с которым её можно пить.

P.S. Как пойдёт дальше, не знаю, но всю неделю с приезда Аманды пью только её, хотя на полке стоит ещё 6 сортов травы.  :champion:
Как показали последние события - предпоследние были лучше.

Онлайн DIaMONd88

• Мате Гуру
« Ответ #115 : 29 Августа 2025, 02:03:33 »
Amanda Traditional достойно себе показує. Добра промислова трава. Смак доволі однозначний, без різноманітності. Те саме можна сказати і про її аромат (як у сухому, так і мокрому варіанті). Але традиційну Аманду можна пити навіть із половиною калабаси. І вона буде насиченою й тривалою, просто як у старі гарні часи. ]:D Тож цей продукт Establecimiento Industrial La Cachuera S. A. хоч і не викликає матеманських овацій, але обличчям у багнюці не грузне! :porvu: За що й загалом отримує тверді 7,5/10.

09/12/2027
ENV: 09/12/2024
L: 928955865

Онлайн sao007

• Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
« Ответ #114 : 18 Декабря 2024, 20:03:16 »
К слову, самой вкусной оказалась С.Э.
Дополню. Открыл на работу, ну и чисто чтобы лишний раз не набивать оскому фермеркой))) До этого, пару месяцев назад, такую же роль исполнила традиционка и...пролетела незамеченной. А вот С.Э. продолжает радовать. Все на месте. Классическая "рабочая лошадка на каждый день". Ну и, однозначно, в топ 3 масс-маркета этого сезона(с Плажадито Деспалада и Росамонте Премиум)
all phenomena are empty

Оффлайн Камидзу

• Любитель мате
  • **
  • Лайков: 29
  • Yerba favorita:: Amanda
« Ответ #113 : 25 Августа 2023, 10:20:04 »
Доброго времени суток)Amanda пью уже довольно большой период, периодически меняя марки для разнообразия.Но в основном беру именно эту йербу Amanda Tradicional она мне заходит и по вкусу и запах у нее приятный насыщенный.Проливок 7 вкус останется прежним,вода температуры 60-80 градусов.Рекомендую новичкам и тем кто любит попить мате вечером.Я пил неоднократно на сон на влияет.

Онлайн sao007

• Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
« Ответ #112 : 25 Апреля 2023, 09:14:04 »
Да вроде как более-менее. Попадаются, но не так чтобы удивляться количеству. К слову, самой вкусной оказалась С.Э.
all phenomena are empty

Онлайн Cebador

• Yerba favorita: Laska
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • Лайков: 989
  • Координатор Клуба
  • Yerba favorita:: Laska
« Ответ #111 : 24 Апреля 2023, 22:08:15 »
Появилась в "наших широтах" Amanda  Orgánica  в новой упаковке,интересно вкус остался прежним или можно ожидать чего то интересного(в лучшую или худшую сторону) кто нибудь брал её в рассфасовке этого сезона?Поделитесь впечатлениями :yerbamigos: (добавлю в свой список желаний)
заканчиваю сравнительный обзор с участием этой органики. в старой упаковке пил уже давненько и не помню чтоб чем-то таким сильно запомнилась. новая - хороша. очень ровный классический вкус, практически без кислинки и горечей, долгая и плавная в части энерго-эффекта.

Главный вопрос на предмет, как много артитос (палёнки)? В прошлых партиях помню зашкаливало  :reader: :vspomnil: прям неприлично как для органики зашкаливало :vspomnil:  :yerba_otrava:
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15