Аманда: трава явно не з категорії "йерба-питло". Високий вміст кофеїну чи й не тільки змушує нирки працювати в посиленому режимі, проситься додатково вживати мінеральну воду, компоти, тощо.
А мені (без купюр) вона реально сподобалася після численних невдач із донедавна обраними промисловками.
Єдине – смак простенький.
Ну а кофеїновий удар – це, звісно, індивідуальне.
А чого б і ні? Чого б не попити Аманду з кілограмової смугастої пачки – дуже гарної, скажу я вам – під фільм, який рекомендував наш чудовий одноклубник, котрий ревно дотримується Уставу Клубу й слугує для всіх нас прикладом?
Ну і шоб двічі не вставати:
Це не моя війна, це війна Себадора. Якби я була діючим членом Клубу, цієї війни точно не сталося б...
Ніхто не дасть мені Ноблезівську премію миру, але скажу кожному з них, і за бібліотекаря, і за косплеєра, і за привітного документаліста: "Please do not shoot the pianist. He is doing his best" 
Зробимо форум великим знову!
Так я ж теж миролюбний, шаную Магатму Ґанді.

Але, розумієш, коли є Устав, то він має дотримуватися, а не тишком-нишком переводитися на манівці (чи їхні ниці спроби). Коли пан Всея Адмін вносив зміни до Уставу із санкціями,
Михаил Георгиевич слушно поділився своєю незгодою. Мовляв, "не тим шляхом ідемо". Але тепер, коли є Устав, перед ним усі мають бути рівними. І Координатор, за всіма логіками Всесвіту, має це схвалювати, а не протидіяти цьому!