Ну між формально протермінованою (в межах одного року) та "ніякою на смак" - велика прірва, сам знаєш - хіба що неякісне пакування, недбале зберігання
Ну, не знаю, як ти, а я в більшості випадків спостерігаю, що 2+ роки = відчутний і геть не формальний, а навіть украй фактичний
спад органолептичних вражень. Бувають лише поодинокі винятки, як-от Вердеада й Ла Оберена. Але й ті я пив десь перед завершенням 2-річного зберігання.
І забути про експорт на інші континенти з "довгою" морською логістикою
Ну, це ми нині живемо в епоху дивних, зі зрозумілих причин, доставок. А от полякам і німцям, схоже, непогано й доволі оперативно все доїжджає.
Логістика в них, либонь, логічніша.
Скоріш таки перепродаж тої самої прострочки тільки у вигляді "розсипухи" з суничкою та інших мате-айкю
Ти коли-небудь у таких "коктейлях" помічав нормальну (хоч і протерміновану) сировнину? Я єдиний раз 2013-го придбав розсипуху, але так її й не пив. Пішла на оживлення калабаси. Так вона навіть ззовні кардинально відрізнялася. І на запах.
І ти думаєш, ті, які мішають 2-річну прострочку, не будуть мішати 3-річну? Іще краще...
А взагалі в мене таке враження, що пан Себадор у нас став поборником ритейлу й лобістом інимівськьких нововведень.
А як же неписаний закон, що кожен матеман передусім хоче свіжої жерби?
P. S. І як це ми всі раніше із жерба-термінами 2-річними жили?