Тепер невгамовним захисникам "Paharo Azul" полегшало?
не уверен, что такие здесь имеются.
даже пусть это касается, казалось бы такой мелочи, как не правильное использование терминов и через пень колоду представление мало кому известной травы...
Термін, як уже зазначено, вжито правильно. Однак відносно не того бренду.
Чесно кажучи, тролячі фразочки та глибоку псевдоіронію окремих індивідууумів я сприймаю, як тролячі фразочки і глибоку пседоіронію окремих індивідууумів.
да тебе, старичок, ни фига больше не остается, как воспринимать это именно так) такие дела)[/quote]
Сумнівне твердження. До речі, розказуючи таке, раз уже почав:
Даймонд, ты уж если облажался(в очередной раз, кстати), то будь добр, воспринимай критику
можна і твої "очередные" рази згадати. Це я так, не задля юнацького міряння... поронго, а просто для NB.
а в качестве епитимьи для нерадивого матемана, предложить даймонду, сделать в ЛИХ, обзор, какого-нибудь неизвестного брэнда. разумеется, качественный, без всяких там "реминисценций".
Завданнячка, пане
sao007, тут тобі треба порадити виконувати. Бо багато обіцяного в старих постах є... а не зрпоблено.
P. S. Щоб не було взаємовиливу словесного лавадо один на одного, раджу тобі (ти ж мені багато чого порадив) приміряти не роль Цербера, що починає розмову з іронічних "викриттів століття", а з нормальних
компанійських порад. Ну, наприклад, коли варто звернути увагу на той чи той факт. Принаймні, без латентних чи прямих образ. Погодьтеся, так буде приємніше спілкуватися на форумі і це не призводитиме до написання чогось подібного в відповідь.