вам не кажется, что ваш нравоучительный тон (сквозящий из всех ваших комментов моих сообщений) по меньшей мере неуместен? думаю, не стоит объяснять вам в более определенной форме, что каждый здесь имеет право на выражение своей точки зрения, и я не нуждаюсь в ваших оценках (некорректных, по форме, и недостаточно продуманных по содержанию, а пропо) моих сообщений, которые, в том числе не красят вас самого? не хотелось бы придавать этому интересному форуму ненужного контекста, и опускаться до вашего стиля комментариев -относительно ваших сообщений, но, поверьте, это не составило бы мне труда.
І в чому ж повчальний тон? У тому, що я правильно називаю вид рослини, якій присвячений цей форум, а ви захищаєте нісенітниці недолугих блогерів із інших ресурсів?
Ось чого треба соромитися!
До того ж, таке завдання модераторів: стежити за якістю контенту. І не тільки модераторів, а й просто користувачів, яким впадає в око графоманія.
Так, кожен має право висловлювати свою точку зору. Але точка зору і дезінформація - "это две большие разницы", як то кажуть в Одесі. З іншого боку, ніхто не заважає комусь викласти свою
аргументацію з приводу того чи того питання, яке стосується матеманства. А іншим - свою.
Тепер, дозвольте поцікавитися, в чому некоректність і непродуманість моїх повідомлень? Давайте
конкретику - я залюбки відповім. А не красить матемана якраз не те, що він щось чи когось виправляє, а те, якщо він ігноруватиме на форумі спам та відверту ахінею (це я
не про конкретну особу кажу
).
А взагалі -
Cebаdor має рацію: надалі публікуйте, знов-таки, конкретику, бо це все дуже нагадує офтоп.
P. S. І я, до речі, і надалі викладатиму свою аргументацію, якщо хтось публікуватиме дезінформацію.