Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Rosamonte  (Прочитано 110245 раз)

Description: Establecimiento Diez Hermanos - Hreniuk S.A.

Оффлайн bananashop

Re: Rosamonte
« Ответ #228 : 24 Ноября 2016, 11:33:04 »
Попробовал Selection Especial Suave в золотой пачке. От цэ жэрба! смачна ! Ни в какое сравнение с обычной Розой не идет. Супер качество...всегда бы так. И эффект и вкус...очень понравилась.
« Последнее редактирование: 20 Января 2017, 05:59:21 от bananashop »

Оффлайн barbudo

  • Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Сообщений: 364
  • Лайков: 17
Re: Rosamonte
« Ответ #227 : 24 Июля 2016, 15:54:14 »
гэта гамон, хлопцы. так і не здолеў дапіць rosamonte suave і campeche. мабыць у мяне прыцэл збіўся ці што?
дарэчы, даўно ў нашых шыротах не бачыў rosamonte premium

Оффлайн турецкий

  • Ассоциированные члены
  • Себадор
  • **
  • Сообщений: 614
  • Лайков: 38
  • the time is now
Re: Rosamonte
« Ответ #226 : 17 Июня 2016, 19:27:34 »
Цитировать
Rosamonte продолжает радовать поклонников великолепными продуктами
А также грамотным представлением своих товаров на рынке , чего трудно сказать о брендах не уступающих по качеству stuff`а , но сильно отстающих в маркетинговой составляющей !
Еще раз внимательнее просматривая главную " Розы "  :reader: окинул взглядом раздел tea .. тем самым был приятно удивлен идентичностью продукции ( не mate tea ! ) , что возбудило во мне страстное желание откушать сего чаю =) .. будем искать каналы  ;)
Надпись на камне в Тибете: научились ли Вы радоваться препятствиям?

Оффлайн morgan2000

Re: Rosamonte
« Ответ #225 : 17 Июня 2016, 12:04:19 »
Rosamonte продолжает радовать поклонников великолепными продуктами в новой упаковке:

Super Especial en Frasco.
Выдержка от 18 до 24 месяцев.
Стеклянная банка.

Fundación Favaloro
Выдержка от 18 до 24 месяцев.
Трёхслойная упаковка.

Rosamonte Cierre Zipper Suave
Выдержка 18 месяцев.
Zip-упаковка.

Plus Suave и Plus Tradicional
Выдержка 12 и 18 месяцев соответственно.
Трёхслойная упаковка.

Оффлайн Yegor

Re: Rosamonte
« Ответ #224 : 16 Февраля 2016, 22:32:50 »
DIaMONd88, отличный разбор, особенно понравились следующие строки: "Ароматні асоціації з трухлявою деревиною після дощу, прілим листям восени". Прям самому захотелось именно Suave, хотя в запасах ещё есть традиционный, SE и Suave SE. Всё-таки Rosamonte не зря признан лучшей маркой прошедшего года, лично для меня эта марка пока (ещё не вскрыт Andresito) принимается за эталон. На мой взгляд, среди всей линейки Suave SE является самым сбалансированным и удивительно изысканным.

Оффлайн DIaMONd88

Re: Rosamonte
« Ответ #223 : 16 Февраля 2016, 22:01:07 »
Hola, тендітна й чарівлива сеньйорито Розо Дмитрівно!

Мабуть, дегустація нової марки ка'а для будь-якого матемана, коли йдеться про його гурманське захоплення, завжди стоїть на першому місці серед пріоритетів. А на другому, гадаю, – порівняння нових партій уже відомої трави з попередніми. Ось і я вдався до ремінісценцій, випивши майже півкіло «Rosamonte Suave».

Метод компаративістики використовувався до пачки сливе дворічної давнини. Як справжній дослідник старовини, що на археологічних розкопках знаходить артефакт із далекого минулого, дістав я з коробки від кросівок складену оболонку упаковки від тієї давньої кілограмової «Троянди». Напівстерті письмена на ній свідчили: VTO 17/09/14, LOTE: 4?04 RS1???

Нова ж упаковка з польської комірчини містить на собі таку інформацію: VTO: 27/08/17
LOTE: 4969 RS 11:49


Що ж, дегустаційні супутники (220-мілілітрова калабаса, залізна бомбіжа, термос і пава) стоять поруч, розпочинаю.

Засипка 2/3, вода 70°C. Останнім часом, до речі, вирішив саме нагрівати воду до потрібної температури, а не кип'ятити. І не в електрочайнику, а на газу. До цього весь час практикував кип'ятіння з подальшим остуджуванням. Так, очевидно, більше кисню в воді залишиться. :)

Відтак довів воду до 76°C, перелив її до холодного чайника та почекав.

Аромат сухої жерби більше нагадав «Аквантадору» і «Кампече», а не рідних сестер «Рози» – преміальну чи селекційну. Після маракасоподібних рухів ширше відкрилася зернятковість, певна зеленавість і майже непомітні кислинка з солодкавістю. У змоченій траві переважав виразний запах підсмаженого асорті з соняшниково-гарбузового насіння.

Доливання І: більше нагадало еспесьяль. Виражена горіховість. Глибока затяжка (жерба не встигла всотати воду, а я вже почав пити мате). Хоч трава настоювалася доволі недовго, перший ковток уже подарував майже сформований смак «Рози».

Доливання ІІ: після настоювання впродовж 2 хв виник вербовий післясмак. Ароматні асоціації з трухлявою деревиною після дощу, прілим листям восени.

Доливання ІІІ: смак стає глибшим, яскравішим. Він уже не такий «сухий», як під час попередніх доливань. Чимось «Роза Суаве» нагадала «La Hoja». З'явилася легка гіркота, притаманна міцнішим представницям трояндової лінійки.

Доливання ІV: смак став іще насиченішим. Хоч це й не комільфо під час дегустацій, я не стримався та закусив чайною ложкою меду, який стояв на столі та спокушав матемана. :)
Тим часом жерба постояла 5 хв і я допив цю заливку до дна. Лише в коладо бомбіжі пролунало звичне хрюкання... :D (До слова, для більшої точності спостережень, під час дегустацій стараюся випивати кожне доливання повністю). Трохи посилилася зеленавість і водночас просмаженість.

Доливання V: оскільки я ретельно потрусив жербу в калабасі перед матеюванням, вона легко піддавалася воді – омивалася зі всіх боків. Тож я більше не став утримувати суху частину: залив траву повністю. Знову моветон: знову ложка меду. :) Потім, правда, обнулив рецептори ковтком «сирої» води кімнатної температури (так, як це роблять під час насолоди кавою по-турецьки). Смак став одноманітнішим, почала переважали зеленавість, котра засвідчила наближення до лавадо.

Доливання VІ: остаточно змочена верхівка, ніби марсіанська тварина, запінилася сотнями очей-бульбашок. Утворилася стійка пінка. Неочікувано, але відчулося спадання смаку «Рози». З іншого боку, досі залишався аромат сухої жерби (хоч шапка вдруге змочена)! Я дав настоятися напою 5 хв і допив. Підсолодити лавадну гіркоту вирішив ще однією ложкою меду.

Доливання VІІ– VІІІ: Після тривалих настоювань, здійснив ще кілька затяжок, насолодився стійким ароматом сухої жерби й залишив лавадо охолоджуватися.


Проміжний підсумок: хоч апріорі було зрозуміло, що в калабасі не преміальна чи селекційна «Роза», а лагідний варіант цієї марки жерби, сім, ба навіть вісім доливань – це щось на межі незначного розчарування. :-\ Не пригадую, скільки доливань витримувала Суаве зразка 2014-ого, але з упевненістю можу сказати, що аромато-смакові характеристики нинішньої трави майже ідентичні з характеристиками тодішньої. А це – ознака стабільності виробничого циклу. Скажу навіть більше: хоч у пачці й легка версія «Рози», та ця особливість не завадила дещо розпізнати... Нова «Роза Суаве» виразніша за попередницю.


На цьому пізнання марки не припинилося... Через кілька днів я вирішив здійснити повторну дегустацію трави. Умови та знаряддя були ті самі, от тільки гарячіша вода (76°C із подальшим охолодженням під час матеювання) і засипка жерби 3/4.

Тут я вже не зосереджувався на подробицях смаку й аромату, оскільки моєю головною метою було визначити тривалість мате, приготовленого з іншою пропорцією трави та води.

Отже, на І-ІV доливаннях відбувалося «розкачування» смаку. Виразність визирнула на ІV. Варто зазначити, що траву я майже не настоював, та й затяжки були швидшими й меншими (жерби ж більше в матеро). На V–VIII доливаннях відчувалася стійкість смаку. На IX почалося спадання (далі – залита шапка, настоювання 5 хв). На 10–11 смак спав. О, це вже більше схоже на таку знайому нам «Розу»! :champion:

Траві було нікуди осідати: 3/4 жерби добре розбухли й норовили вистрибнути з калабаси. :) (Заглядаючи наперед: пізніше, десь через півгодини, трава постояла в холодній воді й таки осіла). На 12-му доливанні відчулася лавадна гороховість (не плутати з горіховістю:)).

Висновки: трояндовий мате у вас буде стійкішим (довшим), якщо пропорція жерби більша. Тим, хто звик милуватися преміальною та селекційною варіаціями цієї трави, ліпше не соромитися й засипати до калабаси жербу щедріше. :) Окремий плюс даю траві за стійкість аромату, який навіть після її зволоження залишає смажений відгомін.

Бали: 8,5 з 10. Дев'ятка й десятка в моєму рейтингу незмінно належить амарговішим тезкам Рози Дмитрівни. :) Але з тим, що й Суаве прекрасна – не сперечаюся. :roza:

P. S. Світлини пачки зроблю та викладу пізніше.

Оффлайн Yegor

Re: Rosamonte
« Ответ #222 : 08 Февраля 2016, 10:55:51 »
Ещё один роСамонтовский обзор, на очереди йерба из клубной закупки, хотя ещё очень хочется рассказать про Suave SE, но это чуть позже.

« Последнее редактирование: 08 Февраля 2016, 21:42:36 от Cebador »

Оффлайн DIaMONd88

Re: Rosamonte
« Ответ #221 : 23 Января 2016, 16:57:15 »
DIaMONd88, не подскажу. как вариант, РоЗамонте - это такое "расхожее" произношение в среде влогеров)


А-а... Бо я вже подумав, що в якомусь глухому чилійському чи болівійському селі так з якогось дива кажуть. :)


Онлайн sao007

  • Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
  • Сообщений: 3169
  • Лайков: 414
  • Yerba favorita: Reserva del Tupa
Re: Rosamonte
« Ответ #220 : 23 Января 2016, 16:48:56 »
DIaMONd88, не подскажу. как вариант, РоЗамонте - это такое "расхожее" произношение в среде влогеров)
all phenomena are empty

Оффлайн DIaMONd88

Re: Rosamonte
« Ответ #219 : 23 Января 2016, 16:28:58 »
Цитировать
Тільки от запитання: а чому через літеру "з"?
через "з" как через "з"


І де це так вимовляють?

Оффлайн турецкий

  • Ассоциированные члены
  • Себадор
  • **
  • Сообщений: 614
  • Лайков: 38
  • the time is now
Re: Rosamonte
« Ответ #218 : 23 Января 2016, 16:28:35 »
Присоединюсь и отпишусь , в поддержку  русскоязычной подачи , такого продукта , как йорба мАте , которая представлена в форме видео контента в лице форумчанина Yegor . К слову , это не первый обзор на русском , но первый с правильным пониманием того как необходимо преподносить «видеогоны» на разную тематику ! Речь грамотная , ясная , голос приятный , текст верный , по делу ..  :vladoshki:
на будущее посоветовал бы поиграть с фоном и оформлением пространства [ под стать тематике ] Вообщем , впечатления положительные , ждём еще =)  :respect:
Надпись на камне в Тибете: научились ли Вы радоваться препятствиям?

Оффлайн Yegor

Re: Rosamonte
« Ответ #217 : 23 Января 2016, 16:15:41 »
Цитировать
вот "влог" вместо "блог" - это явно указывают на какую-то инновацию)
Это просто расхожее сокращение от "видеоблог".
Кстати с пыльностью у Rosamonte совсем ужас, сейчас допиваю 500 гр пачку, и там на пыль приходится процентов 15-20 содержимого.

Онлайн sao007

  • Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
  • Сообщений: 3169
  • Лайков: 414
  • Yerba favorita: Reserva del Tupa
Re: Rosamonte
« Ответ #216 : 23 Января 2016, 14:23:39 »
мой обзор:


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vHYf864pGks" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


отлично! так держать!
Цитировать
Тільки от запитання: а чому через літеру "з"?
через "з" как через "з", а вот "влог" вместо "блог" - это явно указывают на какую-то инновацию)...правда, на какую?)
« Последнее редактирование: 23 Января 2016, 15:20:37 от sao007 »
all phenomena are empty

Оффлайн DIaMONd88

Re: Rosamonte
« Ответ #215 : 23 Января 2016, 03:36:57 »
мой обзор:


Достойно. Не тільки "анонімними" письмовими оглядами тепер примножиться знання про мате, а й ось таким відео. :vladoshki: Чекаємо нових роликів!

Я б додав, що пилу більше не тільки в порівнянні з "Rosamonte Suave", а й із усіма іншими представниками лінійки. Пилу там стільки, що вона просто лізе з пачок класичної "Рози". До слова, пакування, яке я купляв кілька років тому, було все в жерба-пилку. :) Та й те, яке прийшло в новому замовленні, Cebador'у теж довелося ганчіркою протирати, перш ніж воно перейшло в мої руки. :) І мольєнду я б усе-таки назвав просто середньою.  

Тільки от запитання: а чому через літеру "з"?

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Rosamonte
« Ответ #214 : 23 Января 2016, 02:39:53 »
мой обзор:


Отлично!  :yerbamigos:
Системные видеообзоры - наше будущее  :yerbadrinker: :champion:

PS: Обстоятельно, а про глютен и кардиорекомендации - вообще "не в бровь, а в глаз"
Браво  :vladoshki:
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15