Чилієць
Крістіан Аранета показово готує мате з марки жерби
"Supremo". У повітрі, яке дмухає в альтанку з глядачами-дегустаторами, витає певна незручність. Мабуть, через те, що сам себадор мовчить, а за нього весь процес намагається коментувати інший чолов'яга. А я якраз і зацікавився цим відео, бо помітив у заголовку згадку про представника Південної Америки. Думав, сусід аргентинців щось нове нам розкаже...
Здуваєте чи злизуєте пилок після струшування калабас? Можете запозичити в Крістіана ще один спосіб, денім-варіант так би мовити: витирати руки об футболку.
Серед іншого нового для нас – використання додаткового аксесуара – кокосових шкаралуп.
Ще він там виробляв кілька потішних, але не таких уже й важливих рухів, що нагадувало якусь циркову виставу з зосередженими глядачами. Ліпше зронив би хоч кілька слів про те, як у них там у Чилі мате п'ють, які марки люблять.
Ну й як же без напіввирізаної згадки про укра
Їнський прапор? До речі, у російському варіанті наголос у цьому слові розташований на тому ж місці. При чому, згадка ця лунає, коли називають аргентинським чилійський стяг.
Шкода, що нічого не сказали про
"Supremo".
У другому відео чилієць обпився
"Андресіто" і почав говорити!
Починається цей ролик із мате-кліше (на цьому не зупинятимуся, щоб не видатися снобом; дивіться самі), а потім навіть згадують про амарго, уявляєте?