Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Indumar  (Прочитано 922 раз)

Description: Cooperativa Yerbatera Dos de Mayo Limitada

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Indumar
« Ответ #6 : 13 Мая 2024, 23:16:43 »
Остатки-сладки  :yerbamigos:
или что поведает вам Себадор по сабжу - смотрите в новом обзоре:

"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

Re: Indumar
« Ответ #5 : 22 Марта 2024, 16:53:32 »
Так, лінія "корієнтес" у смакових якостях цього бренду дійсно переважає  :vspomnil:
Дякую за чудовий огляд - так тримати :yerbamigos:


:yerbamigos:

Оффлайн Cebador

  • Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • *****
  • Сообщений: 8567
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
Re: Indumar
« Ответ #4 : 21 Марта 2024, 23:57:57 »
Уже був налаштований писати панегірики Індумарчику, але... на 5-му доливанні відбулося різке спадання насиченості. Проте не так, щоб геть зник смак (як із деякими іншими жербами), він іще 3-4 доливання протримався на певному рівні. Так би мовити, не впав на дно прямовисного жолоба, а пройшовся платформами шельфу, водночас зберігаючи солодкавість і приємну гірчинку.

Було би, звісно, цікаво пропити цілу пачку цього аргентинця місьйонесько-коррієнтського роду. За таких умов і спостереження були би валіднішими. Але що можу сказати точно – початківців можна підсаджувати на мате з допомогою цього (послуговуючись лексикою ґрінґо) мейта. Ну а також тримати його напоготові для експрес-матеювань.

Тож перше узагальнене враження – 8-/10 (крихітний мінус поставив за нетривалість).

Так, лінія "корієнтес" у смакових якостях цього бренду дійсно переважає  :vspomnil:
Дякую за чудовий огляд - так тримати :yerbamigos:
« Последнее редактирование: 22 Марта 2024, 15:46:59 от Cebador »
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

Re: Indumar
« Ответ #3 : 20 Марта 2024, 21:22:49 »
Оглядаючи залишки жерби, натрапив на люб'язно покладений нашим Cebador'ом зразочок Індумара традісьйоналя. І як можна було проґавити такого нечастого гостя в наших калабасах?! :vspomnil: До того ж я його раніше взагалі не пробував.

Шанувальники соняшникового насіння будуть у захваті. Бо саме запах чорних смажених зернят зустрічає матемана вже на першому доливанні. 

Після хвилини настоювання (зразка якраз вистачило, щоб заправити 250-мілілітрову калабасу на понад 2/3) розкривається солодкавий щільний смак. Пригадалися Лебіґ, призабуті преміальна Роза й Уніон. Можливо, також – незначне сухотрав'я якогось із Краусів (Сільвестра чи що).

Гірчинка й терпчинка елегантні й лояльні до смакових рецепторів. І в смаку головну скрипку знов-таки відіграє олійність смаженого соняшникового насіння.

Уже був налаштований писати панегірики Індумарчику, але... на 5-му доливанні відбулося різке спадання насиченості. Проте не так, щоб геть зник смак (як із деякими іншими жербами), він іще 3-4 доливання протримався на певному рівні. Так би мовити, не впав на дно прямовисного жолоба, а пройшовся платформами шельфу, водночас зберігаючи солодкавість і приємну гірчинку.

Було би, звісно, цікаво пропити цілу пачку цього аргентинця місьйонесько-коррієнтського роду. За таких умов і спостереження були би валіднішими. Але що можу сказати точно – початківців можна підсаджувати на мате з допомогою цього (послуговуючись лексикою ґрінґо) мейта. Ну а також тримати його напоготові для експрес-матеювань.

Тож перше узагальнене враження – 8-/10 (крихітний мінус поставив за нетривалість).


Оффлайн sivanych

  • Yerba Mate Club .UА
  • Себадор
  • ***
  • Сообщений: 670
  • Лайков: 442
  • Vivimos una vez!
  • Yerba favorita:: Sol y Lluvia
Re: Indumar
« Ответ #2 : 11 Июля 2023, 16:32:41 »
На днях проливал Indumara повысив градус до 75 yerba  заиграла по другому более насыщено, добавилось густоты вкуса ну и промылась быстрее.Вывод : нужно эксперементировать с температурой. :mateforum:

Оффлайн sivanych

  • Yerba Mate Club .UА
  • Себадор
  • ***
  • Сообщений: 670
  • Лайков: 442
  • Vivimos una vez!
  • Yerba favorita:: Sol y Lluvia
Indumar
« Ответ #1 : 19 Февраля 2023, 15:31:41 »
Начал день с очередной новинки от небольшого аргентинского кооператива  Cooperativa Yerbatera Dos de Mayo Limitada,  yerba mate Indumar Tradicional.   https://www.yerbaindumar.com/    Упаковка из плотной ламинированой бумаги,а вот с проклейкой проблемки снизу лёгкое просыпание. :porvu:.Помол средний,пало короткие,пыль присутствует.Запах сухой yerbы лёгкий без каких либо ассоциаций просто запах yerbы.Проливаю по стандарту,вкус идёт с первой проливки ровный ,лёгкий классический.Пьёться вкусно со сладинкой и с таким же слегка травянисто -сладковатым привкусом в послевкусии.Пролил пол литра -вкус остается на высоте.Хороший вариант на каждый день,и для любителей классики,а так же для новичков что бы просто ощутить вкус чистой yerbы.Достойная yerba за свои деньги.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15