Ні, жодних розгерметизацій немає, трошки гріється ззовні, але не дуже -порівняно з китайським Бергнером майже холодний 
Думаю з часом здатність вугільного наповнювача втримувати тепло погіршується, вивчаю це питання 
Літраж згідно викарбуваного на донці - 950мл
(хоча продавець декларував його як 1.3л але ж...за 9$ які претензії 
Так, можливо розтрусилося вугілля. Одначе якщо ззовні немає слідів розгерметизації (як на тому іншому твоєму термосі), дивно, чого він гріється. Якби не грівся – то був би, гадаю, реально витривалим Стенлі.
Продавець мав би про це нагрівання поверхні попередити. Але він, певно, вирішив пересторогу оформити не словесно, а ціноутворювально. Бо й об'єм термоса, начебто, має гарантувати принаймні добове утримування температури до позначки 75-80 градусів.
А я от з липня 2019-го користуюся Zojirushi на 1.8 л. Задоволений цілковито. Зручний термос із клапаном, доволі добре з нього наливати окріп. І кришку не потрібно постійно підправляти, коли закручуєш.
Єдиний мінус – десь через рік почав цей клапан пропускати холодну воду (протікає в місці власне клапана, а не різьблення кришки). Річ у тім, що клапан підтримується тиском. Коли заливаєш окріп – тиск збільшується і клапан тримається. Якщо тиску нема – клапан протікає. Коли я тільки-но придбав цей термос і перевіряв його з холодною водою, такого не траплялося. Мабуть, гумові прокладки трохи зносилися за рік, чи що.