Якось пригадував на форумі, що поєднував невеликі кількості кориці з мате:
Сам іноді додаю її до мате. Звісно, одну-дві щіпки - не більше, оскільки значна кількість кориці може перебити запах і смак напою. Часом ця ароматна кора дозволяє урізноманітнити не надто смачну жербу.
Думаю, якщо не щіпку-дві сипати, а паличку класти (як це робить
Drinker), то так вона (кориця) ще менше перебиватиме смак мате. Точніше – додаватиме напою менший присмак. І ніяких таких жахливих перебивань смаку не помічаю, як це вже вдруге помічає
sao007 (справді йому той куркумолюб не дає спокою
):
помнится был здесь юзер, который на полном серьезе пиарил куркуму в качестве восстановителя тыквы...точно такая же тема и с этой корицей. трудно найти(ну, кроме аниса и той же куркумы))), что-то более выпирающее по вкусу и аромату.
Куркума, правда, дійсно значно жорсткіший додаток, тут без сумнівів.
А ось у
цій темі>> я колись розпитував і про додавання перцю та ванілі до мате. Так що, пане
Михайле, ваша відповідь була дуже корисною.
Нарешті, перша відповідь на цю тему!