Ерба в упаковке достаточно ароматная, хорошо прожаренный корочка черного круглого хлеба, сушенных яблок и(или) грушь в печи, "сушки"
Просмаженість, як на мене, це - чи не головна риса тих представників продукції "Лас Маріас", які за останній рік потрапляли до моїх калабас. Сказав би навіть
пересмаженість, що мене не дуже приємно вразило. Ну, в випадку з "Ла Мерсед" барбакуа це б іще мало сприйматися за перевагу. Проте коли весь асортимент названої компанії якось на один штиб, ніби з одного конвеєєра але в різних упаковках, і в ньому відчувається не так чорнослив чи копченість, як банальна
пересмаженість - це вже інше. Ну, тільки "Union" якось не встиг мені приїстися (певно, в ньому я не відчув такої пересмаженості). Скажу навіть більше: особливих смакових відтінків між "Тарагуєм Енергією", класичним "Тарагуєм" та "Тарагуєм Бразільєрою" я не помітив. Щоправда, "Енергія" і мені видалася ароматнішою за ішні види.
В начале пития напомнило Аквантадору Традициональ.
На жаль, не можу погодитися.
Разом із тим, негативного впливу на організм, який помітив на собі після тривалого вживання злегка прострочених варіацій на тему "Лас Маріас" один із наших клаберів, особисто я не спостерігав.
Пити вранці чи ввечері? На це не дам конкретної відповіді, адже досі досліджую особливості тонізуючого впливу мате на організм. Уявляєте, досі!
Однак із упевненістю можу сказати, що разючої різниці в режимі сну чи темпі пульсу під час вживання трьох "Таругуїв" я не помітив.