Даймонд, ты уж если облажался(в очередной раз, кстати), то будь добр, воспринимай критику, как мужчина, а не юли и не скатывайся в дешевые "сам дурак"
По-перше, я не відмовляюся від своїх слів:
Її назва - ну просто епічна ремінісценція на самі знаєте кого.
Клони-клоуни 
оскільки, якраз про
звичайну схожість і йшлося! Тож ці слова, подані вами, шановний наш «спецагент», як «висококласна» іронія, насправді можна сприймати прямо:
все эти твои "эпичные реминисценции", "клоны-клоуны" и поясняющие смайлики, означают не более чем то, что "пахаро азул", просто очень похоже на "пахарито"
По-друге, я і
не стверджую, що першість виникнення належить жербі «Pajaro Azul». У такому разі, дизайн поцупив «Pajarito»,
якщо 007 стане легше і в нього мине безсоння з цього приводу та перестануть трястися пальці по клавіатурі. Хоча, як це можливо? Ви що! Глибокошановний «спецагент» проти!
Хіба є щось схоже між цими зображеннями: там і там зображені
схожі пташки, там і там вони сидить
на гілках, там і там
бачимо морфему «Pajar...». Ви що, тут нічого схожого немає, скаже 007, як DIaMONd88 міг узагалі побачити щось схоже?!! Караул! І, мовляв, жоден дизайнер не помітить у цьому схожості, еге ж:

А до чого тут, дозвольте запитати, древні зображення пачок «Pajaro Azul»?
Якщо вони згадані для доведення первинності бренду – то ок. Я ж сподіваюся, «спецагент», ви їх виклали не для аргументації несхожості з «Pajarito»?