Приємним відкриттям 2021 року для мене стала Yerba mate "Jepe'a orgánika

. Хоч я і є шанувальницею напою йерба мате понад 15 років, але "Jepe'a" (по рекомендації Cebador'а) спробувала вперше і відразу включила її в список своїх улюблених марок.
Yerba mate
"Jepe'a" orgánika має вишуканий благородний смак. Тут відсутня, така характерна для багатьох інших марок мате, гірчинка, навпаки - присутній стійкий мигдалево-молочний смак з легенькими свіжими трав'янистими нотками та тривалий солодкуватий післясмак. Тому такий напій сподобається як початківцям

, так і досвідченим матеманам
Важливо під час приготування yerba mate "
Jepe'a" заливати траву не надто гарячою водою - оптимально 60 °, після третьої заливки температуру води можна збільшити до 70-80°, так найкраще розкривається смак, який поступово змінюється до 7-8 заливки (в залежності від кількості трави в калабасі). Ну і, звичайно, важлива хороша атмосфера для матеювання - хоча цей чудовий напій вміє незалежно від обставин і заспокоїти, і підняти настрій, і налаштувати на успішний проєкт

Текст та фото: Tanya
далі буде..