ну не совсем 10, а 8.99$ конечно особенно смешно на фоне того что сам термос с пробкой стоит 14.5$ если заказать 20шт но для бешеной собаки настоящего матемана несколько песо - не крюк вопрос, когда речь идёт об удобстве ежедневного процесса матепития.PS: Покупал действительно в магазине Гаучо>>
ну не совсем 10, а 8.99$
Михаил Георгиевич, наверняка >>>здесьНо, хз, насколько приемлема цена в 10 долларов?
Сегодня приехала пробка от китайцев по наводке Don Ramón'a за что ему ЩЕ и обещанная полушка Либиха Протестил - носик ходит мягко, нигде ничего не течёт - красота "радію мов маленьке слоненятко після спустошення шлунку"
В следующей закупке, помимо йербы, в планах и термос для терере. Интересный, но досадный момент: китайцы делают пластиковые термо для Парагвая, Аргентины и Бразилии, но на али их не найти(
Цитата: DIaMONd88 от 26 Мая 2021, 21:35:20Єдиний мінус – десь через рік почав цей клапан пропускати холодну воду (протікає в місці власне клапана, а не різьблення кришки). Річ у тім, що клапан підтримується тиском. Коли заливаєш окріп – тиск збільшується і клапан тримається. Якщо тиску нема – клапан протікає. Коли я тільки-но придбав цей термос і перевіряв його з холодною водою, такого не траплялося. Мабуть, гумові прокладки трохи зносилися за рік, чи що. Отож схожа історія і в мене з El Paisito
Єдиний мінус – десь через рік почав цей клапан пропускати холодну воду (протікає в місці власне клапана, а не різьблення кришки). Річ у тім, що клапан підтримується тиском. Коли заливаєш окріп – тиск збільшується і клапан тримається. Якщо тиску нема – клапан протікає. Коли я тільки-но придбав цей термос і перевіряв його з холодною водою, такого не траплялося. Мабуть, гумові прокладки трохи зносилися за рік, чи що.
Чистив свій термос Zojirushi SF-CС18ХA на 1.8 л. Але цікавий факт: у свій термос я жодного разу не заливав ні мате, ні чай, ні каву. Тільки різну питну воду. Придбав термос у липні 2019-го. За цей час на його стінках утворився коричневий наліт. Від вищезгаданого нальоту я, через понад два роки користування посудинкою, і намагався позбутися. Але після всіх описаних маніпуляцій це вдалося, як я вже писав, на 80 %. До слова, деякі ютюбери застосовують для надання колбам своїх термосів із нержавійки естетичного вигляду засіб "Кріт". Його основою слугує каустична сода. Використовується для чищення домашніх труб від всіляких органічних решток. Придбав. Для термоса не пробував. Труби не прочистив). А у вас який досвід очищення термосів?
Не поскупився на офіційний очищувач (в середньому він в наших інет-магазинах нині продається за 250 грн (9 $
Чистив свій термос Zojirushi SF-CС18ХA на 1.8 л. Не поскупився на офіційний очищувач (в середньому він в наших інет-магазинах нині продається за 250 грн (9 $) ). Так от вбухав усі чотири пакетики з коробки (хоча за інструкцією мало вистачити 2-х на такий об'єм) – і за чотири доби внутрішня поверхня очистилася лише відсотків на 60 (хоча мало вистачити 6-24 годин). Ще відсотків 20 нальоту вдалося прибрати щедрою дозою "Кореги" для чищення зубних протезів, яку я спеціально придбав в аптеці для марафету свого термоса. Але тепер ментоловий запах не вимивається (в "Корезі" такий ароматизатор). Таблетками для посудомийок, які активно використовують усілякі народні умільці, не ризикнув очищувати, оскільки в мережі є відгуки, що вони змивають тефлон (нагадаю, більшість термосів Zojirushi – усередині з тефлоновим покриттям). Про звичайну соду з лимонною кислотою згадувати взагалі не буду. Ці засоби безсилі в такому випадку. Але цікавий факт: у свій термос я жодного разу не заливав ні мате, ні чай, ні каву. Тільки різну питну воду. Придбав термос у липні 2019-го. За цей час на його стінках утворився коричневий наліт. Від вищезгаданого нальоту я, через понад два роки користування посудинкою, і намагався позбутися. Але після всіх описаних маніпуляцій це вдалося, як я вже писав, на 80 %. До слова, деякі ютюбери застосовують для надання колбам своїх термосів із нержавійки естетичного вигляду засіб "Кріт". Його основою слугує каустична сода. Використовується для чищення домашніх труб від всіляких органічних решток. Придбав. Для термоса не пробував. Труби не прочистив). А у вас який досвід очищення термосів?