Теж почав звертати увагу на незначний металевий присмак від бомбіж'ї з нержавійки. Разом з гарбузиком від
Diamond'а в подарунок йшла тростяна бомба. Всі ви знаєте що я наразі не маю змоги готувати повноцінно, навіть на 1/3 калабаси, а засипаю 3-4 чайні ложечки. Тому, як би я не старався, як би не заливав спочатку холодну воду і т.д., тростинка була неюзабельною з двох причин:
1. При заливанні води її не тримає велика кількість єрби, тому вона вспливає.
2. Сильно забивається. З дірочок прямо стирчать палки, коли дістаю. Прочищаю зубочисткою, але після 2-3 тяг вона забивається знову.
Перечитав цю тему, наткнувся на комент
Себадора про те що є сенс розширити дірочки. Взяв голку і "з'єднав" декілька пар дірочок, тростинка виявилась досить м'якою для таких маніпуляцій. І -- о диво! -- все запрацювало!
Сиджу насолоджусь церемонією без заліза
Тростинка навіть спливати перестала. Трава фільтрується чудово, навіть ще краще ніж залізною класичною бомбою. Для мене це справжнє Новорічне чудо
Дякую,
Себадор, дякую,
Diamond!