Даже на многих форумах посвященных IT-технологиям , существует отдельный раздел связанный с тем как правильно происходит публикация фото и видео , у Вас конечно подобное тоже упоминается , правда почему-то в категории "Куда я попал (а) ?" , которую мне пришлось пару раз пролистать дабы обнаружить необходимую для меня инфо. Предложение такое : сделать отдельную категорию , что-то типа "Наш форум" и в нем разместить темы касающиеся правил , устава , предложений , замечаний и т.д и т.п 
Як на мене, абсолютно непотрібна затія (без образ). Не будьмо лінивими і читаймо відповідні розділи, в яких ця інфа вже є. Особисто в мене ніколи не виникало незручностей із цим. А плодити ідентичні теми - не варіант. Це буде просто тавтологія.
Вопрос : так и не разобрался как постить fullsize изображения ? тут что , у каждого свой личный хостинг или это только для избранных (одноклубников))) а ? ..
Стосовно цього все чітко сказано у пункті 7.7 "Правил поведінки" на форумі. Щоправда, не тільки клабери, а й форумники часто забувають про них, тому й публікують фулсайзові зображення і навіть (що особисто мені геть не подобається) не так перевернуті зображення. Але за це нікому ніхто не дорікає, певно, у зв'язку зтим, що Інтернет у більшості користувачів уже пошвидше, ніж у часи написання правил, та і часто хочеться побачити фотку в максимальній якості, а не обрізану чи стиснуту.