...об'їдання якраз матеюванню не зашкоджує...
Справа не в тому, що зашкоджує - я не сумніваюся, що можна добре поїсти, а потім поматеювати, чи навпаки, чи одночасно... Просто як нам розповідав наш родич (а це було близько року - півтора назад), то в це виглядало приблизно так - на якийсь час приходиш (наскільки я зрозумів, то починається періодично через якийсь час), всі сідають за столи, і офіціант проходить, розносить одне блюдо, пойли всі, натупне, наступне... І ми (точніше - ви) або поїмо м"яса за ці шалені гроші, або поп"ємо мате))) Саме цьому, як на мене, цей заклад у цьому форматі не підійде...
Ну, це ж
Cebador спочатку порекомендував цей заклад.
А їсти понад міру ніхто ж нікого не примушує. Думаю, у них там є варіанти відвідування ресторану й без об'їдання. Але це вже інша тема. Русло полеміки вхопив.
А от чим не підходить лазня (при умові що присутні одягнені в купальні костюми, простирадла...) я не зовсім розумію...
Безумовно: лазня – спосіб проведення часу норм. Але не для
загальноклубного формату. Уяви: одні захочуть паритися, інші – ні (як це вже зазначали вище). Поки одні одним будуть зайняті, решта буде нудьгувати. І це вже (як у випадку з об'їданням) буде не чинник, що сприяє процесу, а такий, що відтіняє власне матеандо, заради якого ми всі плануємо зібратися.
У лазню якщо йти, то вдвох-утрьох. І тоді мате буде як щось додаткове, фонове.
Або йти юрбою, але тоді вже не для
зосередженої дегустації
низки видів мате, а щоб паритися й віничками толоктися.
Как и не понимаю обвинений в закомплексованости! Если кто-то (хоть причины пока не ясны) против сауны, тогда можем обсудить варианты общепита с комфортными условиями...
А... на це не звертай уваги. Просто на форумі завжди є індивіди, котрі люблять повчити всіх, як кому жити, що робити; розказують, на яких людей орієнтуватися, а на яких ні (хоч у нас є статут і правила поведінки, які вже давно розставили всі крапки над "і"). Словом, не зважай.