Моя дівчина, коли в мене почалася матеманія, перший запропонований ковток єрби (друга промивка) сприйняла з відразою. Я зробив висновки - дав їй на дегустацію п'яту промивку. Тепер ми з нею матеюємо разом. Тільки вона більш чутлива до температури і міцності, тож я з нею ділюся десь із 3-ї, 5-ї заварки і вона каже: "Підливай іще. Такий напій, що аж хочеться пити". Батьки ще не пробували. Вони не схильні до новаторств, особливо гастрономічних. Мама на мої слова, що в цій блідій зелені повно вітамінів і мікроелементів відповіла: "Вітаміни і мікроелементи треба брати зі свіжих фруктів". Та я думаю, що справа в недостатній пропаганді. Зате мама зацікавилася калабасинкою. "Невже це гарбузик?", - з інтересом запитала вона. Думаю справа в недостатній пропаганді, але це можна виправити. Друзів теж хочу проінформувати і отримати від них відгуки. Та думаю, краще дати їм спробувати і показати увесь ритуал, а не розповідати. Скуштували - а вже потім обговорення.