Голосование

В какое время года вы больше/чаще пьёте йербу?

зима
лето
весна-осень
круглый год одинаково

Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Сезонные предпочтения и потребляемость мате  (Прочитано 2135 раз)

Description:

Оффлайн DIaMONd88

А чим, цікаво, такий особливий сезон "весна-осінь" у голосуванні, що він виділений в окремий пункт? Тоді вже ліпше позначити чотири пори року, а останню графу залишити без змін.

Собственно тема как раз о разнице в количестве потребляемой сухой травы неважно в каком виде: мате или терере на протяжении года (добавил опрос выше)

Покажіть мені людину, яка живе в помірному кліматичному поясі й систематично вживає взимку терере. Ні, я розумію, що іноді в холод хочеться морозива, однак то радше виняток. Тому опитування вже трохи кульгає, потрібні коректніші параметри.  

Окрім того, навіть автор зазначив про опалення:  

Я, к примеру, заметил что зимой по сравнению с весенне-летне-осенним сезоном потребляемость мате у меня возрастает в полтора-два раза, может потому-что длинные вечера, а может плохое отопление в квартире  :vspomnil:

Тут же не про терере йшлося :vspomnil: :)

P. S. І якщо бути вже зовсім прискіпливим, то жербу (як написано в опитуванні) пити неможливо. Її можна промивати. :) Жерба - це подрібнений парагвайський падуб, а мате і терере - напої, створені на основі нього. :obstenu:
« Последнее редактирование: 31 Августа 2014, 02:23:18 от DIaMONd88 »

Оффлайн Drinker

• Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Лайков: 15
Не думаю, що кількість вживання жерби якось залежить від пори року. Я стабільно п'ю мате упродовж 365 днів (ну, з деякими незначними перервами, звісно :)). А от справді питання - чого саме більше вживається за різних сезонів: мате чи терере? Щоб дати відповідь на це питання хоча б у межах форуму, було я розпочав голосування в темі "Класичний терере">> під назвою "Терерé VS мате влітку/Терерé VS мате летом". До речі, закінчується воно через два дні, тож поспішіть збільшити статистичну вибірку, бо 9 голосів за весь літній період - це якось несолідно :)

Собственно тема как раз о разнице в количестве потребляемой сухой травы неважно в каком виде: мате или терере на протяжении года (добавил опрос выше)

Оффлайн DIaMONd88

Не думаю, що кількість вживання жерби якось залежить від пори року. Я стабільно п'ю мате упродовж 365 днів (ну, з деякими незначними перервами, звісно :)). А от справді питання - чого саме більше вживається за різних сезонів: мате чи терере? Щоб дати відповідь на це питання хоча б у межах форуму, було я розпочав голосування в темі "Класичний терере">> під назвою "Терерé VS мате влітку/Терерé VS мате летом". До речі, закінчується воно через два дні, тож поспішіть збільшити статистичну вибірку, бо 9 голосів за весь літній період - це якось несолідно :)

Оффлайн Drinker

• Ассоциированные члены
  • Матейро
  • **
  • Лайков: 15
Сезонные предпочтения и потребляемость мате
« Ответ #1 : 29 Августа 2014, 01:18:48 »
Цель данной темы выявить как меняются предпочтения и объёмы потребления йербы  завсегдатаев форума в зависимости от времени года.
Я, к примеру, заметил что зимой по сравнению с весенне-летне-осенним сезоном потребляемость мате у меня возрастает в полтора-два раза, может потому-что длинные вечера, а может плохое отопление в квартире  :vspomnil:
Потому на зиму стараюсь запасаться по нескольку килограмм (как барсук жиром  :vladoshki:), а летом часто довольствуюсь подножным кормом - что куплю в киевских киосках, а что в интернет-магазинах обычно не более 1,5кило за раз.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15