Автор [EN] [BE] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [PL] [BG] [UA] [RU] Тема: Сувеніри на мате-тематику  (Прочитано 5732 раз)

Description:

Оффлайн DIaMONd88

Re: Сувеніри на мате-тематику
« Ответ #29 : 25 Января 2016, 04:11:52 »
Один англійський сайт пропонує ось такі варіанти медальйонів на мате-тематику. У флязі, сподіваюся, наш улюблений напій. ]:D :)

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #28 : 08 Января 2016, 14:13:15 »
Начіплюєш такий кулон
і можеш випити "Colon",
а ще ліпше - шимаррон.

:D

Оффлайн sao007

• Yerba Mate Now!
  • Ассоциированные члены
  • Мате Гуру
  • **
  • Лайков: 414
  • Yerba favorita: Reserva del Tupa
« Ответ #27 : 19 Сентября 2015, 16:43:14 »
Вот отличный сувенир) С удовольствием приобрёл бы такой. Колода от Carrau & Cia!)
all phenomena are empty

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #26 : 19 Сентября 2015, 16:30:32 »
Для декору кухні. Особливо апетит наганятиме ропуха-матеманка. ;D

Оффлайн Andresito

« Ответ #25 : 18 Июня 2015, 15:33:54 »
Е-е-х, красота то какая )))) :respect:

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #24 : 29 Мая 2015, 02:38:07 »
Іще медальйони. Тепер на сhimarrão-тематику.

Оффлайн Cebador

• Yerba favorita: Natura
  • Администратор
  • Мате Гуру
  • Лайков: 925
  • Координатор Клуба
« Ответ #23 : 19 Мая 2015, 02:02:07 »
Вирішив додати в цю тему. Коли почав переглядати відео, то згадав про тих зухвальців, які пробували викурювати жербу... :nenadolala: :vspomnil: Але ролик короткий, тож уже за мить я подумки і з розслабленням сказав: "Ху-у-х!". Насправді те, що ви побачите в відео нижче - освіжувач повітря, у котрий можна запхнути улюбленої жерби й насолоджуватися її ароматом, який розлітається по всій кімнаті. Діє за рахунок пару, що сягає температури 302 градусів за Фаренгейтом або 150 градусів за Цельсієм. Ну, не знаю, мені більше подобається нюхати мате традиційним шляхом - із калабаси. Але винахід має право на існувавання.

А я б такий придбав із задоволенням, чому б ні (якби звичайно ціна сягала не кількасот, а хоча б кількадесят "вічнозелених" -  варто пошукати на ebay) :porvu: Уявіть яка фішка - друзі заходять у клозет, а там....ммм...пахощі справжнісінької аргентинської секадерні  :yerbadrinker: - це вам не "лаванда" з "ароматом хвої"  :vspomnil:
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #22 : 18 Мая 2015, 19:36:36 »
Вирішив додати в цю тему. Коли почав переглядати відео, то згадав про тих зухвальців, які пробували викурювати жербу... :nenadolala: :vspomnil: Але ролик короткий, тож уже за мить я подумки і з розслабленням сказав: "Ху-у-х!". Насправді те, що ви побачите в відео нижче - освіжувач повітря, у котрий можна запхнути улюбленої жерби й насолоджуватися її ароматом, який розлітається по всій кімнаті. Діє за рахунок пару, що сягає температури 302 градусів за Фаренгейтом або 150 градусів за Цельсієм. Ну, не знаю, мені більше подобається нюхати мате традиційним шляхом - із калабаси. Але винахід має право на існувавання.

You Can Vape What!? - Vaping with Yerba Mate from DaVinci Vaporizer on Vimeo.

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #21 : 29 Апреля 2015, 14:11:06 »
Тепер мате-прикраса й у бразильському стилі. Поронго-медальйон.

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #20 : 19 Марта 2015, 02:47:03 »
Майстриня на ім'я Silvana Barba колись вигадала особливі намистини для гаучо-браслетів. У формі калабас. Ось що вона опублікувала в своєму блозі:

"A participar!!
Y por último la presentación de una nueva pulsera, me es imposible no decirle la pulsera gaucha por que cuando hice las cuentas, sin saber que acabaría en pulsera las vi y las redondas era un mini mate, así que nada, así se queda bautizada :D

En Argentina se utilizan muchos tipos de mate, elaborados en infinidad de materiales pero este en particular se hace a partir de una especie de calabaza que se corta en un extremo, se vacía y se "cura" con yerba mate y agua".

Ресурс>>

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #19 : 18 Февраля 2015, 02:56:06 »
Що там, кажете, позавторішню жербу розтягуєте-допиваєте? А як вам трава з такої раритетної баночки за 1939 рік бренду "Flor De..."  ;D Ні, не "Обера", а "Flor De Lis Año".

Оффлайн Cebador

• Администратор
  • Мате Гуру
  • Координатор Клуба
« Ответ #18 : 30 Января 2015, 01:51:40 »
Весёлый матейро:
"...во всём, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними..." Матфея 7:12
PS: "не пытайся вынуть пало из глаза, не вынув бомбижьи из калабаса" - индейская народная мудрость :)

Оффлайн Cebador

• Администратор
  • Мате Гуру
  • Координатор Клуба
« Ответ #17 : 03 Октября 2014, 15:28:00 »
Зроблено зі свинцю

Это 100% для тех суровых украино-белорусских полесских мужиков, которые ловят 5-метровых сомов в Припяти

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #16 : 02 Октября 2014, 23:05:00 »
Користувачка на ім'я Вірджинія поділилася на одному з сайтів антикварним сувеніром. Свій пост вона назвала «Вінтажний орнамент „Крихітний мате”». Сам сувенір, як на мене, доволі лячний. Проте, цікаве ставлення власниці до нього. Ось що написала Вірджинія:

«Я хочу поділитися своїм крихітним мате [прим.: у значені „калабаса”]. Це пам'ять про мою країну, яка залишається зі мною багато років. Зроблено зі свинцю, завбільшки всього 4 см. Мате – це чай, приготовлений із жерби мате й гарячої води. Він – наша традиція, також мате п'ють в Аргентині й частині Бразилії. З любов'ю, Вірджинія».

Оригінал посту про сувенір, який викликає спогади, можна прочитати тут>>.
« Последнее редактирование: 02 Октября 2014, 23:11:06 от DIaMONd88 »

Оффлайн DIaMONd88

« Ответ #15 : 27 Сентября 2014, 01:44:24 »
Я бы не отказался от такого, хотя нож там ИМХО лишний, лучше было бы основу сделать в форме ветви паддуба  :yerbamigos:

Ну так це ж кухонний, для асадо. 8)

Правда, коли натрапив на картинку цієї шпильки, то теж подумав, що ніж там зайвий. Тож в цілому погоджуюся. З гілочкою падуба взагалі було б круть. Або хоча б із листком (менш витончено вийшло б, але не менш гарно).

Схоже, у матеманських народів ніж - популярна річ. Ось уже не декоративний, а справжній 15-сантиметровий тесак, прикрашений, до речі, листками падуба. Виготовлений у Бразилії фірмою "Quero Quero". Лезо з нержавіючої сталі, руків'я та піхви прикрашені альпакою. Майстерно нанесені орнаменти відображають побут, притаманний гаучос із Аргентини, Уругваю й Бразилії. Окрім листя падуба, на ножі - калабаса з бомбіжею, голова вівці і корови, а також інші символи, властиві вищезгаданим країнам.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15