Цікавило, до речі, це поєднання: мате+їжа. Ци не моветон це? І ось знайшов тут ваші думки.
Народ, знаєте, теж помічаю посилений апетит після матеювання. Навіть більше: вже на п'ятій промивці смокче під ложечкою. Це при тому, що поснідав десь годину тому. Тож надщесерце притискатися до бомбільї - будити вулкани у шлунку. Інша справа - після їди.
Але також цікавить інше: на скільки доречно вживати мате під час їди. І які страви, при цьому, найліпше смакують? Є ж гатрономічні поради під вино, чорний чай і т. д. і т. п. То хіба під мате їх немає?
З іншого боку, не те що з їжею не хочеться поєднувати єрбу, навіть мед чи цукор цураєшся додавати, щоби краще відчувати смак мате. Хоч солоденьке люблю. Що ви думаєте з приводу всього цього?