Поміряв щойно точно мензуркою -- 250 мл.
6 чайних ложок на 300 мл це дуже мало. Чого нормально не приготувати?
Взагалі, опишіть детальніше як його готуєте і споживаєте. Може річ саме в цьому.
Я намагаюсь адаптуватись поступово
1. Засипаю я 6 гарних ложечок з гіркою
2. Воду нагріваю до 70-75.
3. Стряхую, бомбілью кладу, наливаю по стіночці, піднімається "шапочка", до верху залишається 0.5 - 1 см.
4. Чекаю 2-5 хв, бо люблю гіркий конкретний смак. (! можливо в цьому проблема)
5. П'ю. Коли починає сьорбати -- доливаю.
Загалом роблю десь 4-5 доливок, поки не стане абсолютно лавадо.
Зазвичай пиття розтягується на добру годину.
Через деякий час після завершення церемонії починаються сайд-ефекти.
Шесть ложек в чашке и шесть ложек в ведре. Разница ж?)
А будет ли это на объем "рюмочка" или "ведерко" - без разницы.
Я запутался...