В такой таре еще не встречал фасовку) sivanych, где такую банку достал?
Цитата: sivanych от 26 Марта 2021, 16:03:13Второй день пью Aguantadora Tradicional ,вместо энергии на сон рубит?Перепиваешь походу. Попробуй поэкспериментировать с количеством заливок.
Второй день пью Aguantadora Tradicional ,вместо энергии на сон рубит?
Aguantadora Suave - лёгкая, приятное "йерба-питьё", после неё не чувствуется жажды и не чувствуется взрыва мозговой активности - нормальная концентрация энергии и лёгкий творческий "пинок" в бекграунде
Після визнання Aguantadora маркою №1 у 2020 - гріх було не спробувати.У процесі мого знайомства з мате для себе виділив чотири основних види цього напою: 1. солодкавий і м"який2. терпкий і в"яжучий копчений3. трав"янистий сіновал4. ідеально збалансований у всьомуЧитаючи відгуки на форумі і дегустаційні замітки бачу, що смаки у людей різні. Та для себе зрозумів, що перший тип - солодкавий і м"який - найменш улюблений мною вид.Aguantadora належить саме до цього виду. У ній практично відсутня гірчинка, хотілось би більше благородної терпкості. Марка подібна мені до Liebig, Playadito - любителям цих брендів має сподобатись.Мені ж хотілося б більш вираженого смаку.Можливо, має місце деяка зміна смаку після перенесеного коронавірусу - тому відгук тут більше замітка для себе, ніж рекомендація для форумчан. Але захвату від цієї марки немає, куштував і більш збалансовані та яскраві.