А за второе место уже ничего не полагается?
решительно плюсую! 2, 3 обязаны быть материально оценены!
«Помилуйте, батюшка!». Та хочете ви звалити на плечі нашого
Cebador'а додатковий тягар. Який не який, але фінансовий.
Ще й ультиматумами змушуєте нашого команданте вносити корективи в правила гри:
Но в следующем квартале обязуюсь подготовиться получше и поощрить "серебряных" и "бронзовых" призёров
минус админ ресурс и бронза у меня в кармане!
при условии прохождения минимальной планки в 50 сообщений, разумеется
Так «ватерлінія» хіба не
100 постів?
Для права бороться за приз необходимо будет набрать от 50 100 сообщений - если никто не набирает указанный "проходной балл" - приз остаётся на следующий квартал.
то в данном случае от цельной пачки без ведома её обладателя уже ничего не отделишь, а то ещё "пёс-цбсер" чего-доброго покусает
І тут із темряви виблискують яскраві очі та доноситься глибокий пронизливий: «Р-р-р-р-рав!!!».
Так, це була преамбула, а тепер – основний текст:
Не буду лукавити, рука і серце дами
«Aguantadora Tradicional» була варта того, щоби здобути перемогу в форумному турнірі.
Матеманське бажання спробувати нову марку посилювало вербальний азарт. Тут немає чого соромитися, радше, варто пишатися – кожен жерболюб зрозуміє (помічаю, що дехто в попередніх постах точно поділяє цю думку
).
Неосяжно дякую
Cebador'у за те, що продовжує заохочувати нас гурманськими призами, а цього разу роздобув ще й таку оригінальну як для нинішнього імпорту жерби
«Аквантадору». Сподіваюся, що в нашого голови клубу й адміністратора форуму буде постійне натхнення продовжувати цю чудову традицію, а також зичу йому... камраде, зичу тобі, щоб кожна подарована чи вручена як виграш пачка жерби поверталася до тебе
трьома пачками такої ж якісної трави!
Даруйте за згадування титулів і регалій, але я не тільки матеман, а й модератор двох розділів форуму. Тож заманулося мені змагатися, чи ні, повірте – я однаково стежитиму за якісними характеристиками ваших постів, принаймні в доручених мені розділах.
Тож усіх учасників цього захопливого змагання закликаю писати
уважно й зосереджено, а не просто гнатися за кількісними показниками. Сам стараюся дотримуватися цього простого правила і вам раджу, оскільки це нам і нашому ресурсу принесе тільки користь.
Зі свого боку сподіваюся, що мої пости вам естетично приємні й практично корисні. Незмінно радий читати ваші схвальні відгуки та конструктивну критику.
І спасибі вам за активність і цікаві пости.