Це ти на Петрівці придбав?
Майже. На Подолі в етномагазині. Коли минулого разу туди заходив, помітив цього гарбузика, однак не придбав. А це згадав, зайшов і купив. Він там був один.
Дивна форма, дуже невеличкий "комірець", весь поронго майже конусоподібний, цікаво який він буде на практиці?
Так, я одразу помітив, що він не такий, як усі.
Й апріорі розумів, що поводитиметься він трохи інакше за своїх побратимів. Мате в ньому ледь швидше вистигає, а жерба не так міцно натягується, смакує суавніше.
Добре це чи ні - кожен вирішує сам, оскільки так матеювання стає довшим і м'якішим. Ну, звісно, якщо не підтримувати жербу постійно гаряченькою (безперечно, не вище 80 градусів за цельсієм, пані та панове.
) і пити повільно. А ще (як і в багатьох поронго) жерба в ньому ніби ліпше розкриває свій аромат. Очевидно, за рахунок більшої площі сухого капелюха. Мені подобається. Правда, "парова лазня" в калабасах усе ж на першому місці.
PS: Третє фото дуже артистичне
Спасибі, стараємось.